R4iho3lytg2wumrkok1a

Juristin ja pariterapeutin yhteistapaaminen

Konsultaatiossa katsotaan eroon liittyvät asiat kuntoon

   Katso kurssin esittely

Avioeroon liittyy sekä juridisia että henkisiä asioita. Juristin ja terapeutin yhteistapaamisessa käydään läpi tilanteenne ja neuvotaan miten avioeron edistämisen kanssa kannattaa edetä. Tapaamisessa eritellään mitkä ovat juridisia kysymyksiä ja mitkä psyykkisiä, ja annetaan ohjeita miten kysymykset pidetään erillään.

Ennen tapaamista saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka avulla jäsennät tilanteesi ja siihen liittyvät erityiskysymykset, näin tapaamisessa päästään keskustelemaan juuri sinun kysymyksistäsi. Tapaamisen ostaja saa käyttöönsä myös Anne Liakan verkkokurssin: "Juridiset kysymykset eron keskellä", sekä Marjo Ehnin: "Parisuhteen perusteet".

Asiantuntijoina toimivat Anne Liakka ja Marjo Ehn. Tapaamisen ostamisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Jos haluat tapaamisen laskulla, ole yhteydessä: [email protected]

Tapaaminen pidetään Helsingin keskustassa.


Kouluttaja


Marjo Ehn
Marjo Ehn

Olen koulutukseltani pari- ja seksuaaliterapeutti. Aloitin urani parisuhteiden parissa jo opiskeluaikanani teologiksi. Myöhemmin pappina tein parisuhdetyötä seurakunnassa. Viimeiset kahdeksan vuotta olen tehnyt päätyönäni pari- ja seksuaaliterapiaa. Erityisosaamistani on tunnistaa ihmissuhteissa traumatisoitumisen vaikutuksia parisuhteessa.

Minulla on omakohtaista kokemusta eroamisesta. Olen kokenut avioeron kaksi kertaa. Tunnistan eroon liittyvät kysymykset ja ahdistukset sekä ammatillisesti että omakohtaisesti. Kokemusasiantuntijuuteni on ollut merkittävä apu ammatillisuuden lisäksi ymmärtämään, mitä ihmiset oikeasti kokevat miettiessään eroa, ollessaan eron keskellä tai toipuakseen erosta.


Kurssin sisältöAloita nyt!Courses Included with PurchaseParisuhteen perusteet - lyhyt oppimäärä
Kurssi parisuhteesta kaikille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja kumppaniaan parisuhteessa. Hinta: 80,60€
Marjo Ehn
€49
Juridiset kysymykset avioeron keskellä
Kun tarvitset apua juridisiin kysymyksiin, ositukseen tai lapsiin liittyen
Anne Liakka
€49

Hinta: €98


Aloita nyt!