Parisuhteen perusteet - lyhyt oppimäärä

Kurssi parisuhteesta kaikille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja kumppaniaan parisuhteessa. Hinta: 80,60€

   Katso kurssin esittely

Tämä kurssi on suunniteltu eroa harkitseville ja erosta toipuville. Kurssi antaa eväitä ymmärtää parisuhteen kehitysvaiheita rakastumisesta aina parisuhteen ongelmiin saakka. Kurssi tarjoaa tietoa, jolla voit mahdollisesti lähteä korjaamaan parisuhdettasi tai voit oppia päättyneestä suhteestasi ja välttää samojen virheiden toistamisen tulevaisuudessa. Tämä kurssi ohjaa itsetuntemukseen, joka on merkittävä taito parisuhteessa menestymiseen.


Kouluttaja


Marjo Ehn
Marjo Ehn

Olen koulutukseltani pari- ja seksuaaliterapeutti. Aloitin urani parisuhteiden parissa jo opiskeluaikanani teologiksi. Myöhemmin pappina tein parisuhdetyötä seurakunnassa. Viimeiset kahdeksan vuotta olen tehnyt päätyönäni pari- ja seksuaaliterapiaa. Erityisosaamistani on tunnistaa ihmissuhteissa traumatisoitumisen vaikutuksia parisuhteessa.

Minulla on omakohtaista kokemusta eroamisesta. Olen kokenut avioeron kaksi kertaa. Tunnistan eroon liittyvät kysymykset ja ahdistukset sekä ammatillisesti että omakohtaisesti. Kokemusasiantuntijuuteni on ollut merkittävä apu ammatillisuuden lisäksi ymmärtämään, mitä ihmiset oikeasti kokevat miettiessään eroa, ollessaan eron keskellä tai toipuakseen erosta.


Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja päättyy?
Kurssi alkaa heti kun olet ilmoittautunut kurssille. Voit suorittaa kurssin omassa tahdissasi. Sinä päätät, koska aloitat ja milloin lopetat.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssin materiaaleihin?
Sinulla on oikeus kurssiin voimassa yhden vuoden. Vuoden aikana voit käydä materiaaleja läpi niin paljon kuin haluat millä tahansa laitteella kuinka paljon haluat.
Saanko pitää kurssimateriaalin itselläni?
Kyllä saat, Kurssimateriaaleja ei myöskään tarvitse palauttaa kurssin jälkeen.

Aloita nyt!